Sådan får du flot træværk

09 oktober 2020 Maya Hindsberg

editorial

Der er rigtig mange sommerhuse og villaer, som enten har en træterrasse eller en anden form for træværk på deres grund. Træværk er dog noget, der med jævne mellemrum skal have en gennemgang og males. Gammelt træ, der er blevet råddent, skal jo udskiftes og der skal ny maling på. Inden du maler, er det dog en god ide at starte med at få træværket sandblæst.

Hvad er en sandblæsning?

Hvis dit træværk har stået udenfor og har været offer for vind og vejr, så er der sandsynligvis samlet sig en del glatte grønne alger, skidt og snavs og malingen begynder også at vise tegn på ælde.

En sandblæsning fjerner alt det og efterlader træet nøgent og rent. På den måde er det nemmere at se hvilken del af træværket, der skal renoveres, da gammel maling og snavs kan skjule råddent træ. Det giver også et meget bedre resultat efterfølgende, da det både bliver pænere og holder længere. Du kan evt. læse mere på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ for at lære mere.

Find den helt rigtige til jobbet

Hvis du i forvejen kender en maler og ved, at han gør et godt job er der ingen grund til at gøre brug af det følgende. Kender du derimod ikke en så kan det være en rigtig god ide at investere lidt ekstra tid i at finde den rette. Det er nemlig meget sjældent en god ide at ringe til den første og den bedste, da du måske risikere at få fat i den dyreste og dårligste i dit område.

I stedet bør du få tre tilbud fra forskellige firmaer. På den måde får du et godt overblik over prisen. Når du ringer rundt, bør du også finde ud af, hvilken maling de gør brug af. Malingen har nemlig stor betydning for resultatet. Jo bedre maling, jo længere vare det.

Flere Nyheder