Kan maleren i Taastrup gentage sit arbejde fra sidst?

26 October 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man er så vant til at kigge på noget malerarbejde, som man kan huske, der er blevet udført, så lægger man måske ikke mærke til, hvordan tidens tand, lys, skidt med videre er med til at gøre, at arbejdet falmer med tiden – det er jo meget naturligt.

Man ser det nemlig hver dag, og ens tidsopfattelse er ikke, hvad den har været, så man mener egentlig ikke, det er så lang tid siden, at en given væg for eksempel blev malet, men når man kommer tæt på den væg og kigger, så kan man godt se, at den er blevet medtaget.

Og når man undersøger ens kvitteringer, så kan man da også godt se, at det faktisk er ret så lang tid siden, at man fik udført det malerarbejde.

Men det blev gjort virkelig godt af den maler Taastrup, så man vil gerne have fat i vedkommende til at gøre det igen.

Maleren i Taastrup står altid parat til at gøre arbejdet (mindst) lige så godt igen

Hvis vi antager, at det samme malerfirma stadigvæk eksisterer, så skulle der nok ikke være noget i vejen for, at de kan komme ud og gentage deres arbejde.

Måske kan de ligefrem huske dig som kunde og ved, hvordan arbejdet skal laves.

Men selv hvis man ikke har de samme ansatte længere eller materialerne, så er lærdommen nok blevet givet videre til en anden ansat, eller vedkommende har fundet en anden måde at udføre den slags arbejde med.

Derfor kan malerfirmaet måske sige, at de kan gøre arbejdet endnu bedre, end hvad de gjorde tidliger, fordi de er blevet mere erfarne, eller der er kommet nye metoder til, som gør det mere effektivt og flot at se på.

Hvis du var tilfreds med deres arbejde sidst, så er det også værd at stole på, at de kan gøre det (mindst) lige så godt den næste gang.

More articles