Hvornår skal jeg få fat på en boligadvokat?

23 oktober 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Uanset om du står for at skulle investere i en andel eller i en ejer bolig kan det godt svare sig at få en boligadvokat med på råd så tidligt i processen som muligt. En boligadvokat vil allerede i forbindelse med boligsøgning kunne fortælle dig om hvorledes en boligs økonomi er skruet sammen, og om den vil matche din og din families økonomi.

Men har du allerede styr på denne del kan du godt vente med at ringe til din boligadvokat indtil du konkret står med et hus eller en lejlighed på hånden. I princippet behøver du ikke at kontakte din boligadvokat før du har skrevet under på købsaftalen, al den stund denne er forsynet med et advokat forbehold. Med et advokat forbehold købsaftalen har du nemlig fjorten dage til at læse al den relevante dokumentation vedrørende boligen igennem.

Du skal for eksempel sætte dig ind i foreningens økonomi gennem grundig læsning af budgetter og regnskaber samt beslutnings referater fra general forsamlinger og bestyrelses møder. Disse dokumenter vil nemlig kunne fortælle dig om ejendommens og foreningens drift og administration. Samtidig vil du kunne se om der skulle eksistere tvivlsomme eller usikre lån i foreningen. Dette kan nemlig på sigt få konsekvenser for din boligs – og dermed din – økonomi.

Kontakt en billig boligadvokat online

Med en boligadvokat ved hånden kan du sikre dig at dokumentationen læses af en fagperson som ved præcis hvad han eller hun skal holde øje med.

En boligadvokat vil hurtigt og sikkert kunne spotte de værste faldgruber i forbindelse med en bolig handel blot ved gennemlæsning af oven for nævnte dokumenter. Din boligadvokat vil på baggrund heraf kunne yde den sikreste køber rådgivning og dermed sikre at du foretager handelen på et oplyst grundlag.

Du kan finde dygtige og erfarne boligadvokater til lave priser på eboligadvokat.dk

Flere Nyheder