Hvordan vælger du et konferencecenter på Fyn?

10 maj 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Står du til at skulle arrangere en konference? Så er du sikkert allerede begyndt at overveje, hvilke lokaler du skal booke til eventet, så der er plads til alle deltagerne. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvad valget skal falde på.

For at gøre hele processen en smule nemmere for dig, så får du i denne artikel bud på, hvordan du kan gå til opgaven med at vælge et konferencecenter på Fyn. 

Sådan vælger du et konferencecenter på Fyn 

Hvor mange skal der være plads til? 

En af de første ting du kan forholde dig til er, hvor mange som ca. kommer til at deltage på konferencen. For det er naturligvis et must, at der er helt styr på de fysiske rammer omkring dit event. Når du derfor begynder at søge efter konferencecentre, så vend gerne med stedet, hvad deres maksimale kapacitet er. Det er nemlig en hurtig måde, du kan indsnævre feltet på.

Har du særlige ønsker ift. konferencecentrets faciliteter? 

Det næste punkt du kan forholde dig til er, om du ønsker at konferencecentret har særlige faciliteter til rådighed. Det kan være ift. at kunne spise, muligheder for parkering, særligt udstyr der skal være til rådighed i de forskellige lokaler eller andet. 

Hvad skal du betale for lokalerne? 

Noget som selvfølgelig også er relevant at forholde sig til er, hvad du skal betale for at benytte dig af konferencecentrets faciliteter. Du kan derfor med fordel indhente et uforpligtende tilbud. På den måde får du en konkret pris, du kan forholde dig til, og du har mulighed for at sammenligne priserne forskellige konferencecentre imellem. 

Hvis du som udgangspunkt vælger et konferencecenter ud fra de punkter, der er listet herover, så har du alle gode muligheder for at finde det helt rette match. Tag dig derfor også gerne tiden til at undersøge lidt forskellige steder, indtil det rette dukker op. 

Flere Nyheder