Hvor lang tid tager det at komme ud af inkasso?

14 april 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er desværre ikke til at svare entydigt på, hvor lang tid det vil tage at komme ud af en situation med inkasso, når man først er endt der.

For chancen for at man er end i en fuldstændig identisk situation med inkasso som en anden person er så forholdsvis lille, at du lige så godt kunne begynde at satse på at vinde i lotto for at komme af med den inkasso; så større er dine chancer for den sandsynlighed – men det skal du ikke gøre!

Men vi kan godt komme med et oplæg om, hvad man kan gøre i den situation, om det så er en af de gigantiske situationer med en stor inkasso-sag, som man som erhvervsdrivende har brug for en inkasso advokat til at komme ud af.

Eller om det måske er en uheldig, enkeltstående sag, hvor man næsten selv kan se, hvordan man skal komme ud af dette, uden man behøver være det store matematiske geni.

For man bliver nødt til at lægge en plan for, hvordan man kommer ud af den situation, om man skal have en inkasso advokat på eller ej.

Ingen har løst til at være endt i inkasso i længere tid end højst nødvendigt, så man bør begynde med det samme at vise, hvad man reelt vil gøre med en god plan for at aflive den situation.

På den måde viser man for kreditorerne, at man er villig til at gøre noget konstruktiv og smart for at komme videre forbi denne situation.

Man skal have lagt et realistisk budget, man skal afbetale på de regninger og kreditorer, man har.

Hvis man viser det rette sindelag her, så er der nogle gange mulighed for at tale sig lavere ned i gæld hos nogle kreditorer, men det kan vi bestemt ikke garantere.

Det kan du snakke med en eventuelt inkasso advokat om.

Flere Nyheder