Hvad du kan få renoveret ude på dit badeværelse

10 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Et badeværelse kan få brug for renovering med tiden. Det kan være alt fra større reparationer til mindre, der ikke kræver alverden. Hvis du skal i gang med at renovere noget ude på dit badeværelse, så er der nogle løsninger, du kan drage nytte af, fremfor at investere i noget helt nyt. Læs med her, hvad du kan gøre for at skabe et smukt og flot badeværelse, uden det skal koste dig alverden. 

 

image

 

1. Få re-emaljeret dit badekar og håndvask

Hvis du har et gammelt badekar eller håndvask, der har taget skade af diverse kalkstriber og andet snavs, så kan du overveje at få det re-emaljeret. Med re-emaljering kan du få malet en ny emalje på badekarret eller håndvasken, så det kan komme til at se helt nyt ud. Det er en betydelig billigere løsning, fremfor du går ud og investerer i henholdsvis et nyt badekar og håndvask. Du kan søge lidt mere om emalje badekar på Google, hvor du også kan finde priserne på denne type af behandling. 

 

2. Få nyt armatur

Hvis dit gamle armatur er ved at være slidt og godt kalket til, så kan du få investeret i nye armaturer ud til badeværelset. Her kan du vælge mellem noget armatur, der er mere moderne og i en nordisk stil, eller så kan du finde armatur, der er farvet og passer mere med din stil ude på badeværelset. Armatur koster ikke alverdens penge, så du kan nemt finde noget, der ikke kommer til at sprænge dit budget. 

 

3. Køb et nyt badeforhæng

Hvis du gerne vil spare penge, men trænger til noget nyt at se på dit badeværelse, så kan du også overveje at få et nyt badeforhæng. Med et nyt badeforhæng kan du ændre stilen ude på badeværelset, hvis du f.eks. vælger et badeforhæng med et særligt mønster eller i en frisk farve. Et badeforhæng kan nemlig godt blive ulækkert med tiden, særligt hvis du glemmer at vaske den. 

More articles