Gør brug af en boligadvokat – det betaler sig

23 oktober 2020 Maya Hindsberg

editorial

Står du og skal til at købe eller sælge en bolig, så kan det være en rigtig god ide at gøre brug af en boligadvokat. Du kan evt. læse mere om boligadvokater på eboligadvokat.dk. 

For uanset, om du sælger eller køber, så vil der være mange juridiske aspekter, som der er behov for, at der bliver taget stilling til og her er en boligadvokat din bedste ven. Der er nemlig mange faldgrupper og de kan komme til at koste dig rigtig dyrt.  For der er mange penge på spil, når man står i en bolighandel og her er en boligadvokat en god måde at sikre, at der ikke kommer til at være nogle dyre fejl.

Derfor skal du bruge en boligadvokat ved salg

Ejendomsmægler eller ej, så vil det være en rigtig god ide at rådgive dig med en boligadvokat, men specielt, hvis ikke du har en ejendomsmægler inden over. For der er nemlig en rigtig lang række af dokumenter, som skal forholde sig til og overholde krav, som lovgivningen stiller, når der laves et boligsalg. Det er her, at en boligadvokat kan hjælpe og sikre at alt er juridisk korrekt og formuleret rigtigt. De er altså en god juridisk lovgivning både før, under og efter salget.

Brug en boligadvokat når du skal købe bolig

Når du skal købe en ny bolig, vil det ligeledes være en stor fordel at gøre brug af en boligadvokat. En ejendomsmægler er jo en sælger og vil ikke nødvendigvis have dine juridiske interesser i fokus. Det kan jo være fristende at skrive under lige med det samme.

Men der er utroligt mange ting at holde styr på og derfor vil en boligadvokat være en god rådgivning under købet. De kan nemlig gennemgå købsaftalen, se på tilstandsrapporten og rådgive dig om, hvor vidt det er en god ide at få tegnet en ejerskifte forsikring.

Flere Nyheder