Gode fragtpriser

14 september 2018 Mie Clemensen
image

Der bliver bestilt, pakket, afsendt og leveret pakker hyppigere end nogensinde før. Online shopping og handel generelt er blevet en kæmpe ting der helt uundgåeligt erstatter noget af den tid vi bruger på at gå ud i fysiske butikker og selv bære vores varer hjem i poser med fortrykte logoer på. 
Selv almindelige dagligdags varer kan bestilles online så man slipper for turen til og køen i supermarkedet. 
Al den virtuelle handel kræver jo selvfølgelig emballage og pålidelige virksomheder, som vi tør overlade vores nyindkøbte sager til for en kort stund mens de fragter dem hjem til vores dør eller til nærmeste pakkeshop.

Én af de virksomheder hvis lastbiler og skilte man ser ofte rundt omkring i landet er pakkedistributions-virksomheden GLS’. 

GLS er generelt en ret synlig virksomhed i Europa og også i enkelte stater i USA. GLS er med til at gøre afstandene kortere og bekymringerne mindre vedrørende online shopping i udlandet, som for mange er blevet en helt naturlig del af hverdagen. Det man kan købe i Danmark kan man sandsynligvis få billigere i Tyskland eller til en bedre kurs hvis man betaler i britiske pund via en engelsk hjemmeside som for eksempel Asos. Med forholdsvis lave fragtpriser er det altså noget mange vælger til uden at tænke to gange.

Med flere og flere pakkeshops der er en del af lokale købmænd, kiosker eller supermarkeder er det også let selv at sende noget afsted med GLS til en fornuftig pris. Hvis man har solgt noget via sin webshop, Den Blå Avis eller Trendsales kan man finde overskuelige fragtpriser og nem labelling til sin pakke og få den sendt afsted via en lokal forretning. 

På pakke.dk kan man se en oversigt over priser på afsendelse af små og store pakker indenfor landets grænser og til nabolandene Tyskland og Sverige. 

Flere Nyheder