Funktionen ved surround-system

11 december 2018 Anders Lundtang Hansen
Funktionen ved surround-system

Der var en tid, hvor det var det nyeste skrig, at alle skulle eje et surroundsound-anlæg, om det så var til musisk udfoldelse fra anlægget under afspilninger fra ens musiksamling eller ved at få den ultimative filmoplevelse, når man satte en DVD på og kørte det via anlægget eller så en film på TV –

– eller når man nød en koncertoplevelse, optaget til udsendelse eller en live-DVD… 

Der var i hvert fald mange årsager til, at de fleste husstande ønskede at eje et surround-sound-anlæg, hvilket dengang omkring årtusindeskiftet nok hang sammen med, at både TV- og lyd-oplevelser havde nået et niveau, hvor det blev værd for den enkelte person at investere i dem og supplere dem med den perfekte afspilningsmulighed.

Og denne afspilningsmulighed var – og er stadig – ved at opsætte et surround-sound-anlæg derhjemme i stuen, i hyggekrogen, på værelset, eller hvor man nu end ønsker at få den bedste lydoplevelse fra musik, film eller lignende.

Den store omtale af produktet og dets del-produkter ved surround-systemet er bare ikke så markant længere, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke konstant bliver udviklet på området med at give dig den bedste surroundsound-oplevelse – for det bliver der skam.

Hvis du vælger et godt surround sound system fra HiFi-Freaks – som er blandt de førende til at udvælge de bedste lydsystemer- og mærker til videresalg herhjemme i Danmark, hvor du kan købe dem via deres hjemmeside, som vi lige har linket til – så er du sikker på at få en ultimative soniske rejse, du kan forestille dig.

Det handler selvfølgelig også om, at du husker at placere de enkelte elementer korrekt fra subwooferen, modtageren og de enkelte højtalere i det udvalgte lokale, så lyden bliver rikochetteret perfekt rundt i et egnet akustisk lokale, uden lyden giver for meget ekko, rumklang eller bliver mudret til.

Det kan eksperterne hos HiFi-Freaks også sagtens hjælpe dig med at få placeret udover at give dig en god guideline til, hvad du skal vælge af surroundsound-udstyr hos dem.

Flere Nyheder