Flotte trusser – alfa og omega inden for lingeri

10 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Trussen er det absolut mest basale stykke lingeri, du kan få. Du kan faktisk sagtens undvære både bh og hofteholder, hvis blot du er iført en fræk trusse, som bare akkurat dækker det allervigtigste. Hvis du vælger en trusse, som passer til dit personlige udtryk og til din krops bygning, vil du kunne fremstå flirtende og forførende uden at behøve særlig meget andet ekstra udstyr.

En fin blondetrusse signalerer alt andet end hverdags brug. Hvis du er iført en lækker trusse når du har afklædt dig resten af dit tøj, er du sikker på at tænde din partner langt mere end hvis det er de gamle, slidte bomulds underbukser, som kommer til syne. Så hvorfor ikke finde et par flotte og frække trusser i behageligt materialer, som på en og samme tid kan få dig til at føle dig feminin og forførende?

Vælg de rette trusser, som fremhæver dine former

Det er først og fremmest vigtigt, at du finder en trusse, i hvilken du føler dig godt tilpas. Er du usikker på dig selv og din krop, når du kun er iført trusser, er det nærmest lige meget hvor flotte og vel designede de er.

For eksempel nytter det ikke meget at investere i en ultra fræk g strengs trusse, hvis du er ked af din mavedelle. Her giver det mere mening at finde et par flotte højtaljede trusser, som kan holde formerne på plads. Tai trusser og maxi trusser fås også i lingeri udgaver, flot dekoreret med blonder, lacings og anden pynt, som sender de rette signaler.

På samme måde kan du med fordel vælge et par boxer shorts eller et par hipster trusser, hvis du er ked af din flade bagdel. Der er ingen, der siger, at lingeri er begrænset til g strenge og tanga trusser. Du kan finde trusser til alle kropstyper på love-lingeri.dk

Flere Nyheder