Fjern slidspor og pletter med en professionel gulvafslibning på Nørrebro

12 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når et trægulv er ganske nylagt, eller netop har gennemgået en gulvafslibning, vil det typisk fremstå utroligt ensartet og lækkert. Mange boligejere synes, at det er synd, hvis det smukke trægulv skal gemmes væk under et beskyttende lag af lak eller maling, og vælger derfor en behandlings metode, som ikke forsegler træværket.

Blandt de ikke forseglende former for efterbehandling af trægulve finder vi sæbebehandling og oliebehandling. Begge behandlings typer fremhæver træværket og lader det skinne igennem på hver sin måde. Ved en oliebehandling arbejdes den nærende olie ned i træværkets overflade, hvor det mætter træets strukturer, og fremhæver dem – enten i deres naturlige tone, eller ved en indfarvning i en mørkere og dybere nuance.

En sæbebehandling lysner træværket i dit gulv

Modsat vil en sæbebehandling virke lysnende på gulvet. Det er meget populært at lade sit trægulv behandle med sæbe – dels på grund af det smukke, næsten blændende, skær, som denne lysning afstedkommer, dels på grund af den utroligt lækre overflade, trægulvet udvikler ved en sæbebehandling. Ved en sæbebehandling arbejdes den fede sæbe grundigt ned i træværkets fibre, så overfladen bliver helt glat og afvisende over for støv, snavs og spildte væsker. Resultatet er en ensartet overflade og et trægulv, som virker smukt og levende i sit udtryk

Få dit sæbebehandlede trægulv til at stå som nyt med en gulvafslibning

Når den beskyttende hinde, som dannes i træværkets overflade ved sæbebehandling, slides bort, vil gulvet miste sine smuds og væske afvisende egenskaber. Dette betyder, at den eneste måde, hvorpå gulvet kan genvinde sin smukke, lyse og ensartede overflade, er ved en grundig gulvafslibning – og en dertil hørende efterbehandling.

Du kan med fordel overlade denne opgave til en professionel håndværker, såfremt du ønsker det smukkeste og mest holdbare resultat. Klik ind på gkservice.dk og få et godt tilbud på en billig gulvafslibning.

More articles