Find en lækker plug-in hybrid SUV online

10 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle udskifte din gamle bil, og skal den nye bil være en klima- og miljøvenlig en af slagsen – gerne med den optimale brændstof økonomi? Så bør du overveje at investere i en plug-in hybrid SUV.

Hvad er en plug-in hybrid SUV?

En plug-in hybrid SUV er en SUV – altså en forholdsvis stor og bastant type bil – der er indrettet som plug-in hybrid. Det betyder at bilen er forsynet med både en brændstof drevet motor, for eksempel benzin eller diesel, og en elektrisk motor samt et batteri.

Forskellen på en plug-in hybrid og så en almindelig hybrid bil er at en plug-in hybrid også kan lades ved hjælp af ladestandere, hvor en almindelig hybrid bil oplader batteriet under brændstof drevet kørsel. Du har således fordele af at kunne lade batteriet på din plug-in hybrid SUV op i løbet af natten hvis du har en ladestander nær din bolig, og dermed foretage store dele af din daglige kørsel på batteri.

image

Dette giver en grønnere og mere miljø venlig kørsel hvilket er en stor fordel hvis du bor i byen eller i et tættere befolket område. Når du kører på batteri udleder du nemlig ikke nær så mange farlige partikler til omverdenen. Og så kan du altid skifte til benzin eller diesel motor når du kommer væk fra det befolkede område, for eksempel ud på motorvejen.

Hvor kan jeg købe en god plug-in hybrid SUV?

Hvis du synes at en plug-in hybrid SUV lyder som et relevant og interessant valg for dig og din familie kan du med stor fordel tjekke udvalget af plug-in hybrid SUV biler til salg hos Det Digitale Bilhus. Du kan blandt andet finde plug-in hybrid SUV modeller fra Toyota og Jeep hos forhandlere tilknyttet Det Digitale Bilhus.

Se udvalget af plug-in hybrid SUV biler på detdigitalebilhus.dk

Flere Nyheder