Find dygtig og billig maler på Frederiksberg

25 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når malingen på væggene i dine stuer og værelser begynder at virke lidt mat og snusket trænger boligen sikkert til en opstramning. Og i den forbindelse kan du med fordel alliere dig med en maler.

Hvorfor bruge penge på professionelt malerarbejde?

Måske synes du et er spild af penge at hyre en faglært maler til at forestå indvendig maling af din bolig. Du ser dig måske fint i stand til selv at kunne male dine lofter og vægge samt boligens indvendige træværk – og du mener måske at kunne spare penge ved selv at indkøbe diverse udstyr og materialer. Men her skal du huske at et malerfirma vil kunne indkøbe disse ting langt billigere, idet de kan opnå stordrift fordele i kraft af rabatter – og i øvrigt trække beløbet og momsen fra i skat.

Du betaler faktisk en utroligt høj merpris når du indkøber redskaber og materialer til maling af boligen hos en maler butik eller i et byggemarked. Det er jo ikke kun maling du skal ud og købe. Du får brug for pensler, ruller, koste, forlængerskafter, maler spande og bakker, pap, plast og malertape til afdækning af gulve, møbler paneler og lignende, samt en trappestige hvis du ikke har én i forvejen. Du vil skulle købe loftmaling til loftet, træmaling til det indvendige træværk, og primer, grunder og pigmenteret maling til væggene.

Der ud over vil det tidsforbrug, du kan påregne, også repræsentere en vis værdi. Du kan spørge dig selv om du virkelig har lyst til at sætte hele din ferie af til maling af huset eller af lejligheden. Det er de færreste der lige frem synes det er morsom at skulle bruge en uge på malerarbejde – især ikke når du til en forholdsvis lav pris kan få en professionel maler til at klare ærterne.

Hos Malerkanonen kan du altid få et tilbud på malerarbejde udført af faglært maler på Frederiksberg – læs mere på Malerkanonen.dk

More articles