Få sammensat en firmapåskegave til din virksomhed

07 December 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Vil du gerne give dine medarbejdere en lille erkendtlighed til påske, kan det være en god ide, at du får sammensat en særlig firmapåskegave til dem. Der kan du være med til at udvælge lige præcis de ting, som dine medarbejdere vil synes godt om. Det kan for eksempel være chokolade, påskepynt, vaser eller øl, hvis du tror, at det er det, som dine medarbejdere vil sætte mest pris på. 

Et godt sted for dig at få sammensat dine påskegaver er hos virksomheden paaskefabrikken.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for gaver. Du kan selvfølgelig vælge en af deres gavepakker, der allerede er blevet sammensat, men du kan også vælge at samarbejde med dem om at sammensætte en særligt til din virksomhed. Du har altså mange forskellige muligheder for at finde frem til den helt rette gave til dine medarbejdere. 

image

Hvorfor give en påskegave?

Måske tænker du, at det må være nok, at dine medarbejdere får en julegave. De kan da ikke forvente at skulle have en gave til hvert højtid på året, vel? Men en gave er jo altid en god anledning til, at du viser dine medarbejdere, at du sætter pris på dem. Hvis din virksomhed har præsteret godt, skyldes det jo nok i høj grad også dine dygtige og kompetente medarbejdere, der har hjulpet virksomheden med at komme så langt. Derfor kan det være rart at give dem en erkendtlighed. 

Der er den fordel ved påskegaver, at det er skattefrit for medarbejderen at modtage dem, lige som det er med julegaver. Det er jo altid rart som medarbejder at få noget af sin arbejdsgiver, som man ikke behøver at opgive til skat. Det kan du selvfølgelig også tænke over. 

Når du er i gang med at bestille påskegaver til dine medarbejdere, kan du overveje, om du også skal bestille til dine kunder. Det vil de helt sikkert også sætte pris på. 

More articles