Få professionel assistance til elementmontage ved byggeri

i forbindelse med byggeri er elementmontage eller betonelementmontage ensbetydende med sammenstøbning af betonelementer. Når du står for at skulle opføre et større byggeri i beton er det ikke nok blot at stable de leverede beton elementer oven på hinanden. Disse skal sammenstøbes og monteres. Der skal under alle omstændigheder anvendes stærk mørtel – og er der tale om armeret beton skal der også svejses en del.

Derfor er det vigtigt at du, foruden de rette materialer til elementmontage, også har kontakt til et entreprenør firma med speciale inden for sammenstøbning af betonelementer. Du skal vælge en samarbejdspartner som kan tilbyde såvel mandskab som materiel svarende til opgavens omfang og karakter. De sammenstøbere, som udfører opgaven, skal være særligt uddannet inden for netop denne type arbejde – og det skal kunne dokumenteres at det pågældende firma overholder samtlige standarder og regulativer inden for dette område.

Hvem kan hjælpe mig med elementmontage i Jylland?

Finder dit bygge projekt sted i det jyske, nærmere betegnet i området omkring Skive, Holstebro, Viborg eller Struer, kan du med stor fordel vælge det danske firma ServicePatruljen ApS.

Når du overlader opgaven med sammenstøbning af betonelementer og elementmontage til ServicePatruljen ApS er du garanteret et stykke vel udført arbejde som udføres i overensstemmelse med de gældende regler hvad angår sikkerhed og materialernes kvalitet. Alle de sammenstøbere, som arbejder for ServicePatruljen ApS, har gennemgået kurser hos blandt andet AMU Nordjylland og Jørgen Glad. Dette er din garanti for at arbejdet udføres med sikker og kyndig hånd, og at dit byggeri dermed vil kunne holde i mange år.

Du vil altid kunne rekvirere en tryk test af den mørtel, som skal anvendes i forbindelse med elementmontage på dit byggeri. På den måde kan du sikre at mørtelen har den rette prisme.

Læs mere, og kontakt ServicePatruljen ApS, via hjemmesiden servicepatruljen.dk