Få et næsten nyt hjem med nye afhøvlede gulve

29 september 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Uanset hvor meget man passer på sine gamle trægulve skal de på et eller andet tidspunkt afslibes eller hvis det er meget lang tid siden afhøvles. Det er især ældre lejligheder fra det 19ende århundrede der har flotte gamle trægulve. 

Det er muligt selv at afhøvle gulvene og det er nemt at leje en maskine. Stort set alle byggemarkeder med respekt for sig selv lejer maskiner ud og sælger det nødvendige sandpapir. Du skal regne med at det tager omkring 2 dage pr. rum at afhøvle og slibe. 

Hvis du ikke selv har tid eller mod på opgaven, kan du finde gulvafhøvling priser på nettet.  

Du kan læse mere her.

At finde den rigtige gulvafhøvler

Hvis du skal have afhøvlet eller afslebet dine gulve og ikke allerede har fået et firma anbefalet af en, der har afprøvet dem og har været glade og tilfredse, bør du starte med at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og bede om et skriftligt tilbud.

Det vil give dig et overblik over prisniveauet og du ikke alene sikre dig at du ikke har valgt den dyreste på markedet, men også at du ikke har valgt nogle der er så billige, at de reelt ikke har tid til at udføre opgaven. Er du så uheldig kan du risikere at det hele skal laves om eller i værste fald, at gulvene er ødelagte.

Bed også om et par referencer fra tidligere kunder, så du har mulighed for at kontakte dem og spørge om de har været glade for deres valg af gulvafhøvler. Du kan også undersøge hvad der er står af anmeldelser på Trustpilot eller en anden lignende hjemmeside. Du skal ikke kigge efter de bedste eller værste anmeldelser, men om der er noget der går igen i flere af anmeldelserne. Det kan både være positive som negative anmeldelser.

Flere Nyheder