Du får omfangsrig hjælp fra den maskinstation i Give

08 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du tager fat i en bestemt maskinstation i Give, så er der ufattelig stor og omfangsrig hjælp at hente.

Som navnet antyder, så har de maskiner, der kan hjælpe på mange områder, hvor det kan være sådan nogle maskiner, som man ikke selv har råd til, eller at man mener, man bruger dem så sjældent, at der ikke er nogen mening i at investere i dem, når man kan leje og låne dem.

Men de har også medarbejdere parat til at hjælpe dig med forskellige opgaver – og det skorter virkelig ikke på det, som de kan hjælpe med.

På deres oversigt kan du se, hvad de kan tilbyde hjælp og assistance, og det kan formentlig imponere dig, hvis du troede, at du blot kunne få hjælp til at låne maskiner hos dem til forskellige opgaver.

Maskinstation Give

Hvad de dog ikke kan hjælpe med på denne maskinstation i Give!

Mange af opgaverne har med landbruget at gøre, men det er så virkelig også mange slags opgaver, som de kan yde hjælp til.

Det er alt fra, når man skal pløje, høste, presse halmballer, snitte foder og meget, meget mere.

Det sker for mange, at man kommer ind i en periode, hvor der er mere arbejde end andre gange, og det er lige i den sæson eller tidspunkt på året, hvor man skal have lidt mere hjælp at gøre godt med, og hvor det ellers ikke kan svare sig at have folk ansat, da der det meste af året ellers ikke vil være noget for dem at lave.

Så er det netop heldigt, at man ikke alene kan finde nogle, der kan bistå med hjælpen til den slags, men at det også er mennesker, som der har forstand på, hvordan man gør den slags, så man ikke først skal hen at forklare dem, hvordan man gør det.

Flere Nyheder