Dette skal du vide, når dit barn skal lære dansk

29 juli 2021 Cecilie Mortensen

Har du et ønske om, at dit barn skal blive bedre til det danske sprog? Så er der rigtig god hjælp at hente. Rundt i landet findes der forskellige undervisere, som kan hjælpe med et skræddersyet forløb, som tager højde for præcis de udfordringer, dit barn måtte have. Det behøver derfor heller ikke være en hæmsko, hvis du oplever, at dit barn har svært ved enten at læse eller stave. 

Værd at vide når dit barn skal lære dansk

Der tilbydes skræddersyede forløb 

Selvom det lige er nævnt herover, så vil du opleve, at dit barn kan få et skræddersyet danskforløb. Det vil i hvert fald være tilfældet, hvis du melder dit barn til undervisning ved et Studyhouse. Her vil der være forskellige lærere tilknyttet, som er i stand til at støtte og hjælpe på præcis de områder, hvor dit barn skal styrkes. Det betyder også, at chancerne er ekstra store for, at der sker fremskridt hurtigt, og at dit barn kan have nemmere ved at koncentrere sig. 

Du kan være med til at styrke dit barns selvtillid

Et vigtigt udbytte af danskundervisning er selvfølgelig, at dit barn bliver bedre til dansk. Når det er sagt, så vil du sikkert også bemærke, hvordan dit barns selvtillid styrkes. Dansk er mere eller mindre grundlaget i alle de fag, som børn har i skolen. Derfor kan det også give lidt ekstra udfordringer, når det danske halter. Heldigvis er der alle gode muligheder for at vende skuden, så det danske sprog ikke bliver så svært.  

Kom i gode hænder ved FEGU Studyhouse Hellerup 

En sidste ting som skal fremhæves er, at dit barn kan komme i ekstra gode hænder, hvis der begyndes på et forløb ved FEGU Studyhouse Hellerup. Her er der nemlig en håndfuld dygtige og behagelige lærere til rådighed, som helt sikkert også kan hjælpe din dreng eller pige med at lære dansk

 

Flere Nyheder