Derfor skal du bruge en boligadvokat

23 October 2020 Maya Hindsberg

editorial

Står du og skal købe en ny bolig eller måske sælge din gamle? Så bør du måske tjekke https://eboligadvokat.dk/samejeoverenskomst/ ud, eller en anden boligadvokat, da de kan gøre en stor forskel. 

I begge tilfælde er der nemlig mange aspekter ift. det juridiske, som du skal forholde dig til og tage stilling til, og her kan en boligadvokat være en hjælp. På den måde undgår du nemlig de eventuelle fælder, der måtte være og som kan komme til at koste mange penge. For som du allerede ved, så vil der være mange penge på spil, når der er gang i en bolighandel og en boligadvokat sikre, at du ikke begår meget dyre fejl.

Når du sælger bolig

Hvad enten du sælger din bolig ved hjælp fra en ejendomsmægler eller ej, kan du godt have god brug af en boligadvokat men nok særligt, hvis du sælger uden en ejendomsmægler. Der er nemlig en lang række af dokumenter, som skal være på plads og som skal overholde en række krav fra lovgivningen. 

Det er netop disse lovgivnings krav, som en boligadvokat kan hjælpe med og derudover, så er en boligadvokat en god måde at sikre at diverse juridiske dokumenter formuleres korrekt og så give de gode råd ift. salget bøde før, under og efter.

Når du køber bolig

Hvis du står og skal købe en ny bolig er det ligeså en god ide at gøre brug af en boligadvokat. For selvom ejendomsmæglere er rigtig dygtige sælgere og det derfor kan være fristende at slå til og skrive under og købe en bolig lige på stedet, så har du også brug for, at nogle har dine juridiske interesser i mente.

Der er nemlig en lang række ting at holde styr på, som en boligadvokat kan hjælpe dig med at få styr på, så som købsaftalen.

More articles