Der følger mange fordele med MES- blandt andet øget sporbarhed!

29 september 2022 Camilla Sørensen

editorial

MES er et akronym, der står for Manufacturing Execution Systems. Det er et softwaresystem, der hjælper virksomheder med at styre deres produktionsprocesser. Der er mange fordele ved at bruge MES – bl.a. øget sporbarhed!

I dette blogindlæg vil vi diskutere vigtigheden af sporbarhed, og hvordan MES kan hjælpe dig med at opnå den. Hold dig opdateret for at få flere oplysninger!

Sporbarhed er et uundværligt aktiv

Har du nogensinde undret dig over, hvordan virksomheder holder styr på deres produkter? Især når det drejer sig om fødevarer og lægemidler, er der strenge regler, som kræver, at virksomhederne opretholder en vis grad af sporbarhed. Sporbarhed er evnen til at spore og spore et produkt gennem hele dets livscyklus – fra råvarer til færdige varer.

Manufacturing execution systems

Der er mange fordele ved at have et produkt, der kan spores. For det første er det med til at sikre, at produkterne er sikre for forbrugerne. I tilfælde af en tilbagekaldelse kan sporbarhed hjælpe med at identificere det berørte parti produkter og hurtigt fjerne dem fra hylderne. Desuden kan sporbarhed bidrage til at forbedre effektiviteten og optimere produktionsprocesserne.

Brug et MES-system

MES-systemer spiller en afgørende rolle for at opnå sporbarhed. MES står for Manufacturing Execution System – et softwaresystem, der hjælper virksomheder med at styre deres produktionsprocesser. MES-systemer indsamler data fra forskellige kilder (herunder ERP- og SCADA-systemer) og giver et realtidsoverblik over fremstillingsprocessen. Dette giver mulighed for præcis sporing og sporing af produkter.

Hvis du ønsker at forbedre din sporbarhed, bør du overveje at implementere et MES-system! AN GROUP har i årevis løst sporbarhedsproblemer i medicinal- og fødevareindustrien. De leverer alt fra konsulentydelser til fuldt implementerede sporbarhedssystemer, og de kan med sikkerhed også hjælp din virksomhed. Så hvorfor ikke kontakte den i dag – vi håber netop, at denne artikel har givet dig blod på tanden til at investere i et MES-system.

Flere Nyheder