Den ultimative guide til valg af den perfekte pude

27 oktober 2022 soes Svane

editorial

Når du skal købe nye puder, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Puder kan nemlig gøre en stor forskel i din hverdag – ikke mindst fordi de bidrager til din søvn og velvære. I denne artikel guider vi dig igennem alle de ting, du skal tage stilling til, når du vælger nye puder. Vi fortæller dig om materialer, størrelser og meget mere!

Hvilken type pude har du brug for?

Det første, du skal tænke på, når du skal vælge en pude, er, hvilken type pude du har brug for. Vil du have en blød pude, en fast pude eller noget midt imellem? Dette afhænger i høj grad af din sovestilling.

Hvis du sover på maven, vil du sandsynligvis have en blødere pude så dit hoved ikke hælder for langt tilbage. Hvis du sover på siden, har du brug for en fastere pude til at støtte din nakke. Og hvis du sover på ryggen, har du brug for en pude, der ligger midt imellem – ikke for blød og ikke for fast.

Ib laursen pude

Hvilket materiale skal din pude være?

Den næste ting, du skal overveje, er materialet. Puder kan være fremstillet af mange forskellige materialer, f.eks. dun, fjer, latex, hukommelsesskum eller bomuld.

Dun og fjer er to af de mest populære materialer til puder. De er bløde og behagelige, men kan være ret dyre. Hvis du har forelsket dig i dun og fjer puder, tilbyder Ib Laursen pude et godt udvalg. Latex er også et populært valg, fordi det er fast og støttende. Memoryskum er et godt valg, hvis du har brug for en pude, der former sig efter dit hoved og din nakke. Og bomuld er et naturligt materiale, der er blødt og åndbart.

Hvilken størrelse skal din pude have?

Puder findes i mange forskellige størrelser, så det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse til dig. Hvis du er høj, har du måske brug for en større pude. Hvis du sover på siden, skal du bruge en pude, der er lang nok til at støtte din nakke. Og hvis du har en stor seng, kan du vælge to puder i stedet for én.

Nu hvor du har disse vigtige ting i baghovedet, er du klar til at købe din nye pude. 

Flere Nyheder