Byg legeplads derhjemme med træ fra online byggemarked

18 juli 2022 admin

editorial

Er du en rigtig handyman – eller måske handywoman? Så sætter du sikkert en ære i at bygge alting selv. Og dette gælder for såvel familiens nye træterrasse som ungernes private legeplads i haven, komplet med gyngestativ, sandkasse, vipper og måske endda et lækkert legetårn.

Byg et flot legetårn af træ

Et legetårn er et godt projekt for enhver gør det selv mand eller kvinde. Med et par brædder fra din online tømmerhandel kan du nemt bygge et legetårn, som børnene vil elske. Mulighederne er uendelige, når det kommer til design og størrelse. Så vær kreativ, og lad fantasien få frit løb.

Brædder i alle længder, bredder og tykkelser

Når det kommer til brædder, har Lavpris Træ alt, hvad du har brug for til dit næste byggeprojekt. Lavpris Træ har planker og brædder i alle længder, bredder og tykkelser. Og hos Lavpris Træ finder du tømmer i forskellige sorter, så du kan finde det perfekte bræt til ethvert projekt.

image

Vælg de rette terrassebrædder til din terrasse

Når du står for at skulle vælge de brædder, som du skal bruge til at opføre din nye terrasse, er det vigtigt at du vælger brædder af den rette sort og tykkelse.

Sorten af brædder er vigtig, fordi den er afgørende for, hvor længe din terrasse holder. Hvis du f.eks. vælger brædder af fyrretræ, vil de rådne efter nogle få år og skal udskiftes. Hvis du ønsker, at din terrasse skal holde længere, skal du vælge hårdere træsorter som f.eks. eg eller teak.

Bræddernes tykkelse er også vigtig, da den er afgørende for, hvor stabil din terrasse er. Hvis du vælger for tynde brædder, vil de nemt bøje og gå i stykker.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags eller størrelse brædder du har brug for til dit projekt, kan du altid kontakte Lavpris Træ A/S for at få rådgivning. Lavpris Træ hjælper dig gerne med at træffe de rigtige valg til dit terrasseprojekt. Læs mere på lavpristrae.dk

 

 

Flere Nyheder