Brug en boligadvokat; det betaler sig

25 October 2020 Maya Hindsberg

editorial

Når du står midt i en bolighandel, er det sidste, du ønsker dig at lave en dum og dyr fejl. Det gælder uanset, om du køber en bolig eller står og skal sælge din gamle. Derfor kan steder som eboligadvokat.dk være en stor hjælp. Der er  nemlig en lang række af juridiske aspekter, som man skal tage stilling til ved en bolighandel og en boligadvokat er med til at sikre, at du ikke falder i de meget dyre faldgruber, der kan være ved en bolighandel. For som du sikkert ved, så er der mange penge involveret i en bolighandel, og boligadvokaten kan sikre, at du ikke begår fejl.

Når du skal sælge din bolig

En ejendomsmægler er en god sælger og en god ven at have med på dit salgsteam, men særligt hvis du ikke har en, så bør du som minimum gøre brug af en boligadvokat. Der er nemlig en lang række af juridiske dokumenter, som du skal have på plads når du står og skal sælge din bolig. Disse dokumenter skal overholde en række krav fra boligrådgivningen og det kan en boligadvokat hjælpe med. De hjælper også med at formuleringen af kontrakter osv. Derudover kan de også hjælpe med kommunikationen mellem køber og sælger, så det foregår retsmæssigt.

Når du skal købe en ny bolig

Skal du købe en ny bolig, kan det være en fordel for dig at få hyret en boligadvokat. Ejendomsmæglere er dygtige sælgere, men de kan ikke sikre, at du ikke begår en dyr og dum fejl. Så træd på bremsen inden du skriver under. Der er nemlig mange ting at holde styr på, både før, under og efter købet.

En boligadvokat kan hjælpe dig med at gennemgå købsaftaler, tilstandsrapporter osv. og kan også rådgive dig, om det giver mening at få en ejerskifteforsikring.

More articles