3 chick lit bøger du bare MÅ læse!

12 januar 2019 Camilla Skøtt

editorial

Er du også stor fan af de skønne tårepersere, der skiftevis får dig til at skraldgrine og stortude; de såkaldte chick lit-bøger? Så er du landet på rette sted, for vi har fundet 3 bøger frem fra gemmerne, som du med fordel kan bruge de mørke måneder på at læse.

Det er altid svært at vælge de helt rigtige bøger til at flade ud i sofaen med, men med disse tre bøger er du sikret et godt grin, et par tårer i øjenkrogene og flere timers fordybelse i et andet menneskes liv.

Den evige brudepige af Lindsey Kelk

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med Lindsey Kelk, og der er ingen undtagelser, når det kommer til Den evige brudepige. Vi elsker skrivestilen, og det er så skønt, når forfatteren tager problemstillinger op, som vi alle kan relatere til – og så er det svært at læse dem uden at komme til at grine.

Den evige brudepige er sjov og hjertevarm, og du kan med fordel læse den, når du sidder i sofaen en mørk aften og putter dig under tæppet med en kop varm kakao.

En sag for Helen Walsh af Marian Keyes

Her får du en hylende morsom bog fyldt med kommentarer, der får dig til at skraldgrine. Hvis du ikke vil vække opmærksomhed i toget, kan du med fordel læse den derhjemme – det er nemlig ikke kun latter, forfatteren trækker frem, men også et par enkelte tårer. På eminent vis formår Marian Keyes at tage et seriøst emne som depression op, og samtidig efterlade dig med en opløftet følelse i kroppen, når bogen er slut.

Hvor lagde jeg babyen? af Julie Lahme

Er du på barsel, har du været på barsel eller står du overfor en barsel, så er denne bog ganske enkelt uundværlig. På den sjove måde. Det er chefredaktøren på danske Cosmopolitan, Julia Lahme, der inviterer helt tæt på, når hun fortæller sin historie på en måde, der gør det helt umuligt ikke at grine.

Flere Nyheder